19. 06. 2020
Gira domofon 106

Domofon Gira Sistem 106

Gira Sistem 106 navdušuje s svojimi vrhunskimi dizajni domofonov, ki naredijo odličen vtis na goste že pred vhodnimi vrati. Komunikacijski sistem Gira 106 je mogoče prilagoditi vsakemu posamezniku tako po praktičnosti, kot po dizajnu. Na voljo je avdio in video domofonska enota, opremljena z modularnim sistemom zvonjenja, zvočniki in neobvezno s kamero. Prednost domofona je, da ga lahko s pomočjo pametne inštalacije povežemo s telefonom in svojim gostom odklenemo vrata, tudi če nas ni doma.

 

Osnovna velikost


Gira Sistem 106 je modularni domofonski sistem s kovinskimi sprednjimi ploščami v purističnem in  elegantnem dizajnu. Temelji na posameznih modulih z osnovno velikostjo 106,5 mm × 106,5 mm, ki jih je mogoče prilagodljivo kombinirati in razporediti navpično, prečno ali kvadratno.
 

 

Funkcionalnost


Modularna struktura domofonskega sistema  omogoča individualno prilagoditev po velikosti, zasnovi in funkcionalnosti. Posamezniki lahko po svojih željah kombinirajo kamero, mikrofon, hišno številko ter klicne gumbe. Vstavljeni so v ohišje ter pokriti in zaščiteni s 3 mm debelo sprednjo ploščo. Razširitve in spremembe so možne kadar koli z menjavo modulov. Domofonski sistem najdemo v črni, beli ali bronasti barvi, ter materialih kot sta nerjaveče jeklo in aluminij.
 

 

Nabiralnik in domofon skupaj


Domofonski sistem Gira 106 je mogoče vključiti tudi v Renzove sisteme nabiralnikov. Renz kot vrhunski ponudnik naredi nabiralnik z dimenzijami po individualnih željah, skupaj pa tvorita posebno urejen in eleganten videz.
 

 

Povezava domofona s pametnim telefonom


Z obiskovalci lahko komuniciramo preko avdio/video notranje domofonske enote ali preko pametnega telefona. Komunikacija s pomočjo pametnega telefona je zelo enostavna, saj ne glede na to kje se nahajamo, lahko vidimo kdo stoji pred našimi vhodnimi vrati. Gostu lahko na daljavo odklenemo vrata, funkcija odklepanja pa je popolnoma varna, saj je zaščitena s PIN kodo.
 

Mateja

© projekt gt d.o.o., 2019. Vse pravice pridržane