Avtomatizacija večstanovanjskih objektov

Avtomatizacija večstanovanjskih objektov predstavlja celovit sistem, ki združuje vrhunsko tehnologijo, povezljivost in inteligentne rešitve za optimizacijo vsakodnevnih opravil ter izboljšanje udobja stanovalcev. Celoten objekt pri tem pridobi na energetski učinkovitosti in varnosti.

Pametna stikala

Pametna stikala Gira se s svojim elegantnim videzom in ozkimi robovi debeline 3 mm lepo podajo v vsak prostor vašega doma. Na voljo so v različicah z dvema, štirimi ali osmimi ločeno nastavljivimi gumbi, njihova posebnost  pa je, da imajo vgrajen senzor za merjenje temperature in vlage. Za tipke je izbrana široka paleta barv kot so črna in siva mat ter bela sijaj in bela mat. 

Pametna stikala z okvirji

Izbrano stikalo lahko poljubno kombinirate z vrsto različnih okvirjev. Izbirate lahko med različnimi oblikami, barvami, materiali in globinami. RGB luči v stikalu indicirajo stanje tipke za hiter pregled vključenih elementov. Vsako stikalo je mogoče poljubno gravirati z besedilom in znaki.

G1

G1 enota

Centralna nadzorna enota: vse kar potrebujete je vaša intuicija.

Krmilnik in notranja domofonska enota v enem. Preko naše G1 enote lahko krmilite luči, senčila, gretje, hlajenje, prezračevanje in domofon. Prav tako omogoča nastavitev scen. Naključne scene se izvajajo na primer med vašo odsotnostjo in dajejo vtis prisotnosti v domu. 

 

X1 server

Girin X1 server je bil razvit posebaj za pametne domove z omrežjem KNX. Omogoča povezovanje različnih naprav in spremljanje avtomatiziranih procesov prek aplikacije. Minimalni napor za maksimalno udobje.

Z aplikacijo Gira Smart Home lahko nadzorujete svoj dom preko pametnega telefona ali tablice. Omogoča integracijo luči Philips Hue in IoT stikal, ki aktivirajo naprave kot so robotski sesalnik. Zvočne funkcije je zdaj mogoče kombinirati  s časovnikom, tako da delujejo po avtomatiziranih urnikih.

F1

VARNOST IN POVEZLJIVOST F1

Čim bolj postaja vsakdanje življenje digitalno, tem bolj se povečuje potreba po varnosti podatkov in zaščiti zasebnosti. To velja tudi za današnjo gradbeno tehnologijo. Gira F1 je preprosta rešitev za večjo varnost v pametnih stavbah na dveh področjih. Po eni strani se lahko uporablja kot KNX most med samostojnimi KNX sistemi, po drugi strani pa je primerna tudi za uporabo v stavbah z več stanovanjskimi enotami, da se zagotovi varnost podatkov o komunikaciji vrat v povezavi s SIP vratnimi postajami.

 

  • Za srednje do velike stavbe z več stanovanjskimi enotami in omrežji
  • Ureja komunikacijo med zasebnim in javnim omrežjem
  • Ščiti osebne podatke v zasebnem omrežju pred nepooblaščenim dostopom
  • Primerna za uporabo kot KNX most in za SIP vratne postaje - hkratno delovanje je možno
  • Kompaktna oblika
s

Obdajte se z navdihom zvoka

© projekt gt d.o.o., 2019. Vse pravice pridržane