Stikalo E3

Ustvarite pametno hišo po vašem okusu

Ko se odločate za pametno hišo, je zanesljiv in varen sistem na prvem mestu. Z več kot 100 letnimi izkušnjami Gira ostaja v vrhu pametnih sistemov. Poleg tega je povezana v KNX sistem, ki je edini evropski standard in združuje skoraj 500 svetovno znanih proizvajalcev.

Projekt GT je edini uradni zastopnik pametnih sistemov Gira v Sloveniji

Gira produkti in rešitve predstavljajo »made in Germany« kvaliteto, ki jo odlikujejo dobro premišljene in izpopolnjene rešitve ter dizajni stikal in pametnih tipk tudi za najbolj zahteven okus.

Projekt gt d.o.o. je od leta 2002 strokovno usposobljeno podjetje, ki izvaja najzahtevnejše naloge na področju hišne avtomatizacije ter kot uradni zastopnik za blagovno znamko Gira na slovenskem trgu ponuja rešitve inteligentne stavbne tehnologije KNX/EIB. KNX tehnologija predstavlja svetovni standard za nadzor vseh modernih naprav v zgradbi. Skoraj 500 svetovnih proizvajalcev, ki so člani KNX organizacije, zagotavlja kakovost in trajnost vašega sistema za pametno zgradbo, s tem, da so vsi elementi in naprave med seboj popolnoma združljive.

Odločitev za pametno hišo ni enostavna, zato ponujamo celovite rešitve, ki pripomorejo h kakovostnem osnutku, projektiranju in izvedbi sistema za hišno avtomatizacijo. Projekt pripravimo individualno in glede na želje ter potrebe naročnika optimiziramo elemente znotraj sistema. Naše storitve projekta pametne hiše obsegajo:

  • svetovanje glede električnih inštalacij in povezljivosti različnih sistemov
  • projektiranje inteligentnih inštalacij po arhitekturnem projektu
  • možnost izvedbe inteligentnih inštalacij na objektu
  • dobava opreme za pametno inštalacijo
  • konfiguracija in zagon samega sistema pametne hiše
  • tehnična podpora in nadgradnja sistema
  • integracija specifičnih sistemov po želji naročnika
  • storitve v garancijski dobi oz. ponakupni proces

Ustvarite si pametni dom v sprejemljivih stroškovnih okvirih. Pokličite nas za brezplačno svetovanje in z veseljem vam bomo s koristnimi nasveti pomagali zgraditi energetsko učinkovit, moderen in varen dom po vaši meri.

Mnenja naših strank

Kontakt

Projekt gt d.o.o.

Aljaževa ulica 7

1000 Ljubljana

Phone: +386 1 42 55 056

Fax: +386 1 42 55 057

Email: kontakt@projekt-gt.si

Pišite nam

S pametno hišo bo vaše življenje varnejše in udobnejše

Vaš dom lahko enostavno upravljate preko zaslona na dotik v vašem domu ali preko vašega pametnega telefona. Z Gira pametnimi instalacijami imate zagotovljen popoln nadzor nad vašim domom tudi na vašem dopustu ali službeni poti. Kvaliteto in zanesljivost zagotavlja KNX digitaliziran sistem, edini mednarodni standard za avtomatizacijo stavb.

Zadnje objave

11. 11. 2022

E-novice

Za vas pripravljamo novice s sveta sodobne tehnologije hišne avtomatizacije in trendov bivanja, ki bodo odstirale vaše zavese idej v nove dimenzije! 

© projekt gt d.o.o., 2019. Vse pravice pridržane