Gira X1

Gira X1

Kompakten in izjemno zmogljiv strežnik Gira X1 je posebej razvit za enodružinske hiše in manjše KNX sisteme. Omogoča upravljanje z vsemi krmilnimi napravami v vašem domu in je s tem nenadomestljiv člen vsake pametne hiše.  

Gira X1 z aplikacijo

Možgani pametne hiše

Da bi zadovoljili vaš občutek udobja v domu, lahko ogrevanje posameznega prostora upravljate tako doma kot tudi na poti in z možnostjo časovnega nadzora nastavite želeno temperaturo za vsak prostor posebej. Prav tako lahko preko Gira X1 upravljate s klimatsko napravo, kjer določite nivo prezračevanja, smer pretoka zraka in želeno temperaturo.

Za vse, ki želite spremljati energetsko učinkovitost doma: preko G1 enote boste izvedeli več o vrednosti porabe vašega ogrevalnega in klimatskega sistema in vseh drugih naprav KNX v vašem gospodinjstvu. Gira X1 ponuja tudi veliko uporabniku prijaznih in energetsko varčnih aplikacij za kontrolo senčil. Kot primer lahko določite, da lamele vaših senčil samodejno spremenijo svoj položaj s pomočjo senzorjev temperature in nivoja svetlosti. Poleg enostavnega spuščanja navzgor in navzdol pa se lahko številni urniki vnaprej programirajo ali ročno prilagodijo. 

Ostali produkti

Gira G1

Gira G1

Inteligentna krmilna enota Gira G1 se s svojo brezčasno, elegantno in preprosto zasnovo estetsko prilega vsakemu konceptu notranje opreme doma.

Gira Control Client

Gira Control Client

Če želite izkoristiti vse možnosti sodobne tehnologije za avtomatizacijo doma ali poslovnega prostora, potrebujete jasno in enostavno krmilno enoto.

Pametna hiša Gira

Pametna hiša Gira

Pametna hiša Gira vam bo odprla nov svet udobja v vašem domu.

What our customers say

© projekt gt d.o.o., 2019. Vse pravice pridržane