Gira Client 9, Glass

Gira Control Client

Če želite izkoristiti vse možnosti sodobne tehnologije za avtomatizacijo doma ali poslovnega prostora, potrebujete jasno in enostavno krmilno enoto. Gira kontrolni računalniški enoti Control Client 9 in 19 sta primerni za upravljanje s tudi najzahtevnejšimi KNX pametnimi sistemi in s tem navdušijo vsakega uporabnika.

Gira Control Client 9 in Client 19

Z diagonalo zaslona 22,9 cm [9 “] je kontrolna enota Gira Control 9 zelo kompaktna krmilna enota s polno funkcionalnostjo. Zahvaljujoč briljantnemu zaslonu na dotik lahko celotno tehnologijo gradnje KNX v povezavi z Gira HomeServer upravljate z enim prstom. Navigacija po menijih je preprosta in intuitivna. Dodatne informacije ali kontrole so prikazane neposredno v pojavnem oknu. Gira Control 9 navdušuje s svojim visokokakovostnim videzom in se z jasnimi linijami harmonično zlije v vsak dom. Za vse tiste, ki pa si želite večji zaslon z enakimi funkcijami, je Gira Control 19 Client 2 z diagonalo 47 cm prava izbira za vas. Obe kontrolni enoti sta na voljo s steklenim odstranljivim okvirjem v beli ali črni barvi.

Gira Control Client 19

Poleg nadzorne in upravljalne funkcije lahko obe napravi uporabljate tudi za številne druge aplikacije: kot dostop do interneta, za pridobivanje elektronske pošte, za diagrame, ki jasno kažejo porabo energije v domu, kot domače postaje za domofonske sisteme vrat Gira in še veliko več. Za visoko kakovost zvoka imajo naprave vgrajen zvočnik in digitalni mikrofon.

Ostali produkti

Gira G1

Gira G1

Inteligentna krmilna enota Gira G1 se s svojo brezčasno, elegantno in preprosto zasnovo estetsko prilega vsakemu konceptu notranje opreme doma.

Gira X1

Gira X1

Kompakten in izjemno zmogljiv strežnik Gira X1 je posebej razvit za enodružinske hiše in manjše KNX sisteme.

Pametna hiša Gira

Pametna hiša Gira

Pametna hiša Gira vam bo odprla nov svet udobja v vašem domu.

What our customers say

© projekt gt d.o.o., 2019. Vse pravice pridržane