09. 08. 2021
Gira radio

Z radiem Gira si nastavite glasbo po vašem okusu!

Pametna inštalacija Gira vam poleg mnogih izdelkov pametne hiše ponuja tudi zmogljiv radio za uživanje v prvovrstni zabavi vašega inteligentnega doma.

Gira radio je bil zasnovan za enostavno upravljanje za vsakega uporabnika. Z rahlim dotikom nadzorne ploščice vam omogoča predvajanje svoje najljubše postaje v vaši pametni hiši. Kakovostni zaslon s tehnologijo RDS (Radio Data System) zagotavlja informacije o postaji, vključno z imenom poslušane postaje in trenutnim časom. Zmogljiv zvočnik radia Gira pa prinaša čist in jasen zvok.

Gira radio se preprosto vgradi v vašo steno, tako kot pametna stikala ali vtičnice. Na ta način si prihranite prostor in se izognete motečim kablom, ki bi lahko omejevali vaše delovne površine. Gira radio je mogoče hitro in enostavno namestiti v katero koli sobo vaše inteligentne hiše. 
 

Če želite, lahko nadgradite radio Gira in v svojo inteligentno inštalacijo dodate tudi priključno postajo Gira, ki vam omogoča povezavo zunanjih virov na radio Gira. Glasba se na ta način brezžično prenaša preko povezave Bluetooth, kar pomeni, da mobilne naprave ni potrebno neposredno priključiti na Gira Radio RDS. Ko povežete vaš pametni telefon ali tablico, lahko poslušate kar želite, od zvočnih knjig do priljubljenega seznama predvajanja glasbe. Svojo priklopno postajo lahko uporabite tudi kot priročen dodaten polnilnik za pametni telefon in tako svoj inteligenten dom še dodatno nadgradite.

Če želite, da izjemen stereo zvok doni v vaši pametni hiši, imate možnost priklopa dodatnega zvočnika. Zvočnike je mogoče namestiti neposredno ob delovnem elementu radia ali pa na razdaljo do 20 m. Gira radio tako samodejno zazna povezane zvočnike in preklopi med stereo in mono načinom.

Prav tako kot funkcionalnost, je pomembna tudi estetika. Obstajajo številni dizajni radia Gira, ki jih lahko kombinirate z mnogimi oblikovalskimi linijami Girinih okvirjev, ki ustrezajo vsakemu slogu vašega doma.

Več informacij o dizajnu okvirjev si lahko preberete na sledeči povezavi: https://www.projekt-gt.si/elektro-oprema-gira/stikalni-program

S pomočjo radia Gira uživajte v prvovrstni zabavi in poskrbite, da vaša najljubša glasba naredi vašo inteligentno hišo še bolj udobno.
 

Mateja

© projekt gt d.o.o., 2019. Vse pravice pridržane