pametna tipka E2 dizajn

Stikalni program

Z Gira stikalnim programom lahko izbirate med mnogo različnimi dizajni stikal in okvirjev. Tako lahko ne glede na vaše želje najdete primeren dizajn za vsak življenjski slog. 

Gira Tastsensor 4

Gira Tastsensor 4

Stikala Gira Tastsensor 4 se s svojim elegantnim videzom in ozkimi robovi debeline 3 mm lepo podajo v vsak prostor vašega doma. Na voljo so v različicah z dvema, štirimi ali osmimi ločeno nastavljivimi gumbi, njihova posebnost pa je, da imajo vgrajen senzor za merjenje temperature in vlage. Za tipke je izbrana široka paleta barv kot so črna in siva mat ter bela sijaj in bela mat, najdemo pa jih v materialih kot črno in belo steklo, nerjeveče jeklo, bron, aluminij in črn aluminij. 

E2 dizajn

E2

Edinstvena E2 stikala, vgrajena le 3 mm od stene, s svojo minimalistično podobo ohranjajo zgolj bistvene značilnosti. Kljub temu imate možnost izbirati med različnimi visoko kakovostnimi materiali; od termoplasta, odpornega proti zdrobljenju in UV odpornosti, v barvah bela svila mat, bela sijaj, mat črna in antracit, do nerjavečega jekla.  

Stikalo Esprit

Esprit

Gira Esprit s svojim posebnim videzom nedvomno poudari notranji dizajn prostora. Izbrana oblika je na voljo v različnih kombinacijah visokokakovostnih materialov v skupno kar 14 različicah barv: linolej-multipleks, steklo, aluminij, krom ali nerjaveče jeklo. 

Stikalo Studio Gira

Studio

Edinstven brezčasen videz stikalnega programa Studio vas ne bo pustil ravnodušne. Izbira podometne različice poskrbi za ekskluzivni, nadstandardni videz. Poleg njegove inovativne okrogle oblike pa predstavlja njegovo prednost tudi možnost nadometne namestitve, ki se odlično obnese v trendovskih prostorih, kot so mansarde, kleti ali predelane tovarniške hale.

Gira Classix

Gira Classix

Gira Classix v vaš dom prinaša glamur. Z dovršenimi gladkimi površinami, harmonično zaobljenimi vogali in mnogimi različicami medeninskega ali bronastega okvirja se brezhibno ujema z vašim izbranim elegantnim slogom notranje opreme. Obdajte se s plemenitimi podrobnostmi, s katerimi lahko v svojem domu občudujete impresivno perfekcijo.

Ostali izdelki

E3

E3

Iščete raznoliko in obenem nežno stikalo z okvirčkom, ki se bo podalo s pastelnimi barvami vaše notranje opreme?

Event

Event

Gira Event je pisan na kožo vsem, ki želijo z drznimi linijami poudariti in oživiti notranjost svojega bivalnega prostora.

Standard 55

Standard 55

Nevpadljiv, visoko kakovosten stikalni program Standard 55 je namenjen vsem tistim, ki cenite visoko kvaliteto in iščete prilagodljivost modulov stikal v stavbi.

What costumers say about us

© projekt gt d.o.o., 2019. Vse pravice pridržane