20. 10. 2020

Gira Plug & Light

Pametna inštalacija Gira predstavlja prihodnost vašega doma, saj se v njem združuje udobje, varnost ter ekonomičnost.  S tehnologijo Gira Plug & Light boste dosegli  popolno dopolnitev vaše inteligentne hiše ter svoj dom videli v povsem novi luči. Gira Plug & Light je zasnovan tako, da zagotavlja točno takšno svetlobo, kot jo potrebujete ob določenem času. Reflektor enostavno priklopite na vtičnico z vgrajenim magnetom ter si nastavite svetlobo po svojih željah. Gira Plug & Light lahko enostavno povežete v sistem pametne inštalacije in oblikujete osvetlitev prostora po svojih željah.

Plug & Light je zasnovan kot modularni sistem. Sestavljen je iz vgradnega vložka z elektroniko, okvirja, vtičnice in pritrdilnega elementa. Posebnost tehnologije Gira Plug & Light je, da lahko zgornjo enoto kadar koli snamete in jo zamenjate z drugo enoto brez kakršnih koli zapletenih namestitvenih del. Priključek preprosto namestite na vtičnico, spremenite kot in smer svetlobe, ter si natančno nastavite svetlost in barvo svetlobe po vašem okusu ter tako poskrbite za pravo vzdušje v svojem pametnem domu. Magnet, ki povezuje vtičnico in zgornjo enoto luči, vam omogoča neprekinjeno vrtenje luči za celih 360°. 

Reflektor Plug & Light vključuje tristopenjsko nastavitev za  zaščito pred bleščanjem, s katero lahko ustvarite ustrezne svetlobne učinke na stropu ali steni. Z optiko brez bleščanja si tako lahko preko inteligentnega sistema nastavite nežno osvetlitev pred spanjem, ali pa si nastavite osvetlitev za vašo delovno okolje. 


Pametna tehnologija Plug & Light je primerna za vsak stil notranje opreme, saj  je združljiva z vsemi okvirji Gira sistema 55. Omogoča vam pestro izbiro različnih dizajnerskih okvirjev,  ter se tako elegantno poda k vsakemu dizajnu vaše notranje opreme.
 

Več informacij o stikalnem programu Gira si lahko preberete na sledeči povezavi: https://www.projekt-gt.si/elektro-oprema-gira/stikalni-program

Medtem,  ko vam klasične inštalacije običajno ponujajo le dve možnosti, kot sta vklop in izklop, vam Gira Plug & Light ponuja mnogo več. S pomočjo inteligentne inštalacije si lahko osvetlite vsak prostor po vaših željah in se prepustite novemu konceptu osvetlitve.

 

Mateja

© projekt gt d.o.o., 2019. Vse pravice pridržane